Лежането и отдъхването в чисти чаршафи, почивката на дивана пред телевизора

...
Лежането и отдъхването в чисти чаршафи, почивката на дивана пред телевизора
Коментари Харесай

Какво ни липсваше най-много в изолация

Лежането и отдъхването в чисти чаршафи, почивката на дивана пред тв приемника след дълъг и изтощителен ден и обличането на пижама са измежду дребните всекидневни радости за хората, написа Daily Star, представен от Българска телеграфна агенция. Това сочат резултатите от изследване на Острова, обхванало 2000 души. Хората високо ценят още вземането на душ и къпането във вана, отпиването на утринна ободрителна напитка. Всекидневна наслада им носят също събуването на обувките и отпочиването на краката, както и обличането на чисти облекла.

Проучването, осъществено от УанПол по поръчка на веригата кафенета " Коста ", демонстрира, че за 78% от британците е значимо да си доставят сходни дребни удоволствия, които ги вършат щастливи. Сред тях са също прекарването на време със фамилията, разходките, гледането на обичан сериал, разпускането в градината на дома, четенето в леглото, чашата вино, слушането на радио, свалянето на грима и сутиена, извеждането на кучето, готвенето, харченето на пари, игрите с децата, колоезденето, излизането с сътрудници.

Допитването разкрива още, че нещата, които най-вече са липсвали на хората по време на изолираност, са ходенето на ресторант, срещите с другари и по-широк кръг родственици, пийването в кръчмата, ходенето на кино и фитнес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР